Jonatan Hjul

Jonatan Hjul
- kort og godtin short
image_pdfimage_print

Jonatan Hjul kommer fra Brabrand ved Aarhus, hvor han voksede op med to yngre brødre. I barndommen gik Jonatan op i en række fritidsaktiviteter, herunder fodbold, håndbold og musik. Den helt store passion var dog friluftslivet der blev dyrket gennem FDF.

Studentereksamen blev taget på HTX i 2005 og umiddelbart herefter startede Jonatan på bygningsingeniørstudiet i Aalborg, hvor Jonatan virkeligt nød arbejdsformen med gruppearbejde. På studiet nød gruppekammeraterne godt af Jonatans analytiske evner fra HTX, men i lige så høj grad den samarbejdsevne og menneskeforståelse der er dannet af FDF.

Efter endt bacheloruddannelse tog Jonatan overbygningen i konstruktion. Studiet blev afsluttet i 2010 med specialet ”Vindforhold omkring høje bygninger” der omhandler en avanceret simuleringsmetode til analyse af vindforholdene på fodgængerniveau i forbindelse med opførsel af høje bygninger. De strømningstekniske undersøgelser fra specialet lagde fundamentet for et arbejde med design af vindmøllevinger. I dag nyder A1 Consult godt af Jonatans strømningstekniske forståelse til undersøgelse og design af kystnære strukturer.

Jonatan bor i dag i Vejrumbro sammen med sin kone My. Sammen har de tre børn.