Lindø – Ost Nord Supply Terminal

20.04.18
image_pdfimage_print

A1 Consult er en del af det vindende team som skal stå for udvidelsen på Lindø, Ost Nord Supply Terminal.

Teamet består af Züblin A/S , Jan de Nul Group og A1 Consult A/S

Havnsø Havn

12.04.18
image_pdfimage_print

Der har i dag være aflevering på Havnsø Havn – projektet har omhandlet renovering af Nordmolen.

Havnekonference i Esbjerg

11.04.18
image_pdfimage_print

A1 Consult har deltaget i Danske Havne’s havnekonference og generalforsamling, som i år blev afholdt i Esbjerg, hvor Esbjerg Havn er vært.

Temaet for konferencen var “Transformation”. Fortsat internationalisering, stigende konkurrence og nye markeder betyder, at havne skal være omstillingsparate og være i stand til at transformere sig i takt med markedsudviklingen. Årets konference satter fokus på denne transformation – havnenes økonomiske udvikling, fremtidens markeder og handlerum. Det var Havnekonferencens fokus, og for første gang i Danske Havnes 100 årige eksistens afholdes Havnekonferencen i samarbejde med CBS maritime, der med stærke kræfter ville bidrage til at lodse deltagerne igennem deres syn på havnenes transformation og de muligheder, der ligger i denne.  Emnet ”Port Transformation” er derfor valgt som samlende overskrift for Havnekonferencen 2018.

Virksomhedsbesøg af Michael Aastrup Jensen

09.04.18
image_pdfimage_print

Michael Aastrup Jensen, medlem af Folketinget (V), har i dag besøgt A1 Consult for en udviklende snak om det at drive virksomhed med kontor i Randers Kommune samt det at rejse ud og løse projekter i hele Danmark. Det har været en inspirerende eftermiddag med høj sol og god karma fra vores flotte udsigt ud over Gudenådalen i Randers. Dialogen kom langt omkring de udfordringer, vi alle arbejder med i hverdagen – fra ønsket om en udvidelse af motorvejen mod syd til samarbejdet med Randers Kommune om bl.a. Klimabåndet.

Bogense Havn & Marina

05.04.18
image_pdfimage_print

Renoveringen af kaj og udløb i Bogense er godt i gang og forventes færdig midt i maj 2018.

Havnsø Havn

05.04.18
image_pdfimage_print

Renoveringen af Havnsø Havn er godt i gang.

Faaborg Kulturhavn

22.02.18
image_pdfimage_print

I forbindelse med udvidelsen af havnearealerne i Faaborg, har A1 Consult udsendt udbudsmaterialet til Faaborg Kulturhavn.

Randers Havn

22.02.18
image_pdfimage_print

A1 Consult har afholdt licitation ved oprensning af Randers Havn og Fjord 2018. A1 Consult har varetaget al koordinering vedr. opmålinger, miljøprøver samt dialog med myndigheder mm.

A1 Consult har desuden forstået udbud, licitation og kontrahering. Entreprisen udføres i perioden marts 2018 til oktober 2018.

Marina City, Kolding Kommune

29.01.18
image_pdfimage_print

I forbindelse med planlægningen af den nye bydel Marina City i Kolding, er A1 Consult, sammen med SLA A/S,  blev prækvalificeret til afgive tilbud på totalrådgivning vedr. landskab.

Om Marina City:

Marina City skal være en ny, bæredygtig bydel ved Marina Syd indeholdende boliger af forskellig art, erhvervs- og servicefunktioner, kultur- og fritidstilbud integreret med et aktivt sejler- og vandsportsmiljø. Ambitionen er en ny bydel med liv og aktivitet året rundt, om med en attraktiv marina, der med sine 1000 bådpladser bliver den en af landets største.