Header_ydelser_A1_Consult

Projektering og teknisk support

Når vi hos A1 Consult er tilknyttet et projekt, har vi en tæt dialog med dig som kunde, og afstemmer altid arbejdet efter indhold, kvalitet, funktion, teknik og økonomi. Vi tror fuldt og fast på, at vejen til en succesfuld løsning på et givent projekt tager udgangspunkt i den tætte dialog mellem bygherre/ingeniør/rådgiver og kunden. Denne dialog og sparring har vi fokus på at videreføre igennem hele projektet – fra idéudviklingen til det færdige og fuldt implementerede projekt.   

Derudover tænker vi altid tids- og miljømæssige aspekter ind som en del af helheden. Disse faktorer vil selvfølgelig også blive forelagt for dig under processen.

Hos A1 Consult har vi fokus på helhedsorienterede design og kan varetage feasibility-studier, for-, skitse- og detailprojektering. Vi kan også indgå som uvildig sparringspartner og yde teknisk support og specialistrådgivning i større projektorganisationer.

Hos A1 Consult helmer vi ikke, før vi har en løsning på bordet, der afspejler kundens behov. Vi skræddersyer ethvert design til de løsninger, vi projekterer og udvikler.

Vil du høre mere om vores kompetenceområder eller services, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Kontakt os