Daniel Thøgersen

Bygningskonstruktør
5458 3898
dt@a1consult.dk

Daniel er opvokset i Thisted, og blev uddannet tømrer i 2015. Han har arbejdet på en bred vifte af projekter, der spænder fra helt små spjældarbejder til sjakbajs på en større tagrenovering. En uddannelse og erfaring, som gør, at han selv har haft materialerne i hænderne, kender byggeprocessen i de helt fine detaljer og kan gennemskue jargonen på byggepladserne.

For at komme på den anden side af bordet, startede han på bygningskonstruktøruddannelsen i Aalborg og dimitteredes i starten af 2021 med et afgangsprojekt omhandlende bæredygtigt byggeri, med specialisering i brugen af konkurrencepræget dialog som udbudsform i dansk byggeri.

Selv siger Daniel – med et smil – at han som bygningskonstruktør er bindeleddet på byggepladsen, der kobler ingeniørers og arkitekters tanker sammen til noget konstruktivt.

Som nyuddannet bygningskonstruktør fik han job hos Miltonhuse, typehusfirma, hvor han arbejdede med projektering af enfamiliehuse i forskellige faser af byggeprocessen.

Som thybo er Daniel opvokset med havet som nærmeste nabo, og derfor var det logisk, at han på et tidspunkt skulle ende hos A1, hvor land møder vand.

Som bygningskonstruktør i A1 Consult er Daniel skarp til præsentations- og arbejdstegninger, hvilket er en force han har med sig qua sine tidligere beskæftigelser. Desuden er han rutineret i BIM og 3D-modellering, som er et af hans væsentlige arbejdsområder i A1.

Opgaver som tilstandsvurderinger og tilsyn er en del af Daniels opgaver.

På hjemmefronten er Daniel gift med Line, sammen har de sønnen Marko og to hunde. I fritiden er han kreativ med gør-det-selv projekter i deres hus i Klarup.

Daniel ynder at tilbringe tid i naturen, samt at bruge kroppen i alt fra yoga til paddleboard.

Daniel Thøgersen

- Kort og godt