Linea H. Christiansen

Linea H. Christiansen
Civilingeniør – Projektleder
2216 2099
lhc@a1consult.dk

Linea er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet i sommeren 2017 med speciale i konstruktioner og vandbygning. Siden da har Linea arbejdet tre år ved Sweco i Aalborg, hvor hun har prøvet kræfter med mange typer af opgaver i afdelingen for Havne og Geoteknik, herunder geokonstruktioner, hydraulisk modellering, tilsynsarbejder og projektledelse.

Kyst- og havneprojekter er unikke i berøringsfladerne mellem konstruktioner, geoteknik og vandbygning. Dette sætter krav til faglighed og projektledelse for at alle ender kan mødes i det enkelte projekt. Linea ser en stor styrke i at arbejde i et tæt sammentømret team når alle ender skal samles, og har derfor valgt at skifte til A1 Consult i august 2020.

Siden barndommen har Linea været fascineret af infrastruktur på vandet og kystkonstruktioner. Dette har bl.a. har været understøttet af adskillige somre tilbragt i Holland, hvor vandvejene er en vigtig del af infrastrukturen, mens diger og kanaler er grundlæggende for at sikre den jord, hollænderne dyrker og bor på.

Linea er opvokset på en landejendom i det vestjyske, og har planer om igen at flytte ud på landet, hvor der er plads til at have både dyr og køkkenhave. I dag bor hun dog i et byhus i Hobro sammen med sin mand, Kacper, indtil de finder den rigtige landejendom.

Linea H. Christiansen

- Kort og godt