Sarah Kirkegaard Andersen

Civilingeniør – Geotekniker
+45 60476616
ska@a1consult.dk

Sarah er uddannet diplomingeniør fra Odense Teknikum i februar 2009, og hun læste efterfølgende en overbygning inden for byggeri- og anlægskonstruktioner på Aalborg Universitet. Her blev hun uddannet civilingeniør med speciale i geoteknik i sommeren 2011.

Sarah er opvokset på Sydfyn ikke langt fra Svendborg, og hun har altid brugt sin fritid på at være aktiv. I ungdomsårene var det med masser af fodbold og håndbold, men det er senere skiftet ud med løb, crossfit og en gang imellem lidt håndbold. Den store drøm er at gennemføre en ironman, når børnene er blevet store nok til, at der er tid til træning.

Efter endt uddannelse fik Sarah job ved Grontmij Carl Bro – Senere Sweco i Aalborg, hvor hun arbejdede i 5 år (2011-2016) primært med banekonstruktioner. I slutningen af sin tid ved Sweco prøvede Sarah kræfter med havneprojekter og var med til at projektere molehoveder, kaj- og bagarealer på udvidelsen af Frederikshavn Havn. Her blev interessen for havnekonstruktioner vakt.

I 2016 skiftede Sarah til en stilling ved COWI, hvor hun arbejdede med mange forskellige typer projekter i både Danmark og Norge, og her blev interessen for projektledelse større. I februar 2020 skiftede Sarah til A1 Consult, da muligheden for at kombinere interessen for havneprojekter, projektledelse og geoteknik bød sig.

Sarah bor i dag med sin mand John og deres tre børn Mille, Bastian og Sofus, i Hobro.

Sarah Kirkegaard Andersen

- Kort og godt