Søren Bundgaard Holm

Søren Bundgaard Holm
Arkitekt – Konstruktør
5458 3898
sh@a1consult.dk

Søren er uddannet inden for byggeriet svar på ”fra jord til bord” da han er uddannet både tømrer, bygningskonstruktør og cand.arch. fra Arkitektskolen Aarhus med speciale i bæredygtig arkitektur, hvor fokus var på klimatilpasning, han blev færdig i 2019.

Før arkitektskolen blev Søren uddannet tømrer i 2009, efterfulgt af en skiferie på 6 måneder i Canada, en tur der gav en masse oplevelser. Herefter han startede konstruktørstudiet som blev færdiggjort i 2014.

Efter arkitektskolen har Søren beskæftiget sig med den mindre skala i arkitekturfaget. Han har tegnet flere enfamilieshuse, om- og tilbygninger af enfamilieshuse og blandt andet et spændende sommerhus i 1920’ stil.

Med baggrund i de tre uddannelser er Søren en rigtig byggenørd der befinder sig godt i en kombination af både skitserings- og projekteringsopgaver. Detaljen er i fokus, så helheden i arkitekturen fremstår helstøbt og gennemarbejdet.

Søren bor i Brabrand vest for Aarhus, sammen med sin kæreste Valentina og deres to børn Olivia og Arthur. Fritiden nyder de gerne med leg i haven og tænder gerne et bål i ny og næ.

Søren Bundgaard Holm

- Kort og godt