Søren Steen Møller

Søren Steen Møller_A1 Consult
Kontorchef – Partner – Projektchef
2062 4701
ssm@a1consult.dk

Søren har solid erfaring inden for personaleledelse og et bredt felt af geotekniske ydelser som bl.a.  feltundersøgelser, projektering, tilsyn og bygherrerådgivning. Han har ansvar for rekruttering og udvikling af medarbejdere hos A1 og er samtidig tilknyttet strategiske projekter og samarbejder.

Søren kom til A1 i november 2022 efter ansættelser i COWI, Aarsleff og Rambøll som geotekniker, projektleder og afdelingsleder. Han har igennem årene arbejdet med et bredt udvalg af projekter, hvor indsatsen primært har drejet sig om risikovurderinger, udarbejdelse af programmer for geotekniske undersøgelser, projektering af geotekniske konstruktioner og ikke mindst tilsyn på en lang række byggepladser.

I den seneste år har Søren desuden arbejdet en del med bygherrerådgivning, særligt rådgivning vedr. jordbundsforhold ifm. ejendomshandler.

Det er ikke mindst de helt store projekter – højhuse, jernbaner, broer – som Søren har arbejdet med i de sidste år. Projekter hvor der er mulighed for at tænke nyt og virkelig gøre en forskel.

Efter erhvervelsen af svendebrevet som tømrer i 2002 arbejdede Søren en tid på byggepladser i hovedstadsområdet, men nysgerrigheden efter at forstå konstruktionerne bedre var for stor, og efter studier i Esbjerg og Aarhus blev Søren diplomingeniør i 2007 med speciale i konstruktioner, anlæg og geoteknik.

Hjemmet på Mols deler Søren med sin hustru Marie og de tre teenagebørn. Han er glad for både vinterbadning, kajak og dykning. De lokale fællesskaber i foreningslivet samt fælles nyttehaver og dyrehold udgør en stor del af fritiden sammen med et utal af større og mindre projekter i lokalområdet. Endelig fylder ture på mountainbike og racercykel en del, hvor sidstnævnte ikke mindst bliver brugt til pendling. Høvlebænk og lægtehammer er stadigvæk ofte i brug, når der skal bygges nyt eller renoveres på huset.

Søren Steen Møller

- Kort og godt