Tobias Pedersen

Ingeniør
5434 4991
tp@a1consult.dk

Tobias er uddannet diplomingeniør med speciale i geostatik ved Aarhus Universitet i 2024. I sit bachelorprojekt undersøgte han optimering af københavnervægge, ved at sammenligne den danske dimensionspraksis med den tyske.

Tobias bor til dagligt i Aarhus, hvor fritiden går med at se fodbold og være sammen med vennerne. I hans sabbatår, efter HTX, rejste han til Australien, hvor han boede i et halvt år. Her gik tiden med at arbejde på et hotel, samt at rejste rundt og opleve kulturen i landet. Efter tiden i Australien rejste han videre til New Zealand, for at opleve den flotte natur, sammen med hans venner fra gymnasiet.

Tobias er opvokset på landet i en lille landsby udenfor Nørre Nebel, her gik han på den lokale folkeskole, da han var færdig, gik turen til Esbjerg hvor han gik på Rybners HTX. Her opstår interesse for matematik og fysik, som fik ham til at få interessen til at tage uddannelsen til ingeniør.

Hos A1 Consult glæder han sig til at arbejde med design af havne, og få indblik i hvilke problemstillinger som dette indebærer.

Tobias Pedersen

- Kort og godt