Arne Kok Jepsen

Arne Kok Jepsen
Ingeniør – Projektleder
2215 2701
ak@a1consult.dk

Arne er uddannet diplomingeniør med speciale i geoteknik fra Aarhus Universitet i vinteren 2018. Som bachelorprojekt lavede han forsøg med horisontalt belastede monopæle, for at klarlægge om beregningsgangen bør revideres og tilgodese monopæle med store diametre, som ofte bliver brugt i offshore vindprojekter.

Geotekniske projekter stiftede Arne bekendtskab med i sit praktikforløb i København, hvor han arbejdede på metroudvidelsen til Nordhavn. Her var der rig mulighed for at kradse i jorden og løse spændende geotekniske udfordringer.

Interessen for at blive ingeniør har Arne altid haft. Som barn var han altid nysgerrig og interesseret i, hvordan ting er lavet og bygget. Dette ledte senere til en beslutning om at blive ingeniør, og på studiet blev interessen for geotekniske konstruktioner vækket.

Arne er opvokset på en lille gård nær Tønder, hvor dagene gik med diverse sportsgrene som kajak, fodbold og springgymnastik. Igennem mange år var han gymnastikinstruktør og hjalp som frivillig i lokalforening.

Efter et højskoleophold begyndte Arne at klatre, og det har siden grebet om sig. I dag er Arne instruktør i Århus Klatreklub og bruger flere weekender og ferier på at tage til Norge og Sverige for at klatre på klippe.

I dag bor Arne i Århus.

Arne Kok Jepsen

- Kort og godt