A1-Consult kontor

Vores navn

Selv om navnet A1 Consult opstod ved en tilfældighed, passer det perfekt, til det vi gør, og det vi står for. Læs her fortællingen om, hvordan navnet opstod.

Ulrik, som startede og stadig ejer A1 Consult, havde læst en artikel om A1 Grand prix ”World Cup of Motorsport”. Et landshold inden for Formel 1, der kørte fra 2005 til 2009, hvor A står for at være først og 1 for at være bedst.

En grafiker skulle lave virksomhedens logo med udgangspunkt i virksomhedens forretningsplan, og med artiklen i baghovedet fremhævede Ulrik firmanavnet, som på daværende tidspunkt ikke var helt på plads i planen, ved at skrive ”A1”.

Grafikeren kendte ikke historien om A1 Grand Prix, men lod sig inspirere. Til at starte med var navnet A1 Rådgivende Ingeniører, men det blev ret hurtigt til A1 Consult, hvor A1 fortæller om vores ambition og Consult om, hvad vi laver.  

Dykker man endnu mere ned i A1 Grand Prix, er det særlige ved løbet, at alle hold kører i identiske biler. Det er med andre ord ikke maskinen men manden bag rettet, der gør forskellen. Sådan er det også i A1 Consult. Medarbejderne er vores vigtigste ressourcer. Dem, der sikrer, at vi når i mål med vores projekter i et tæt samarbejde på kontoret og med vores kunder og samarbejdspartnere.

Læs artiklen, som inspirerede Ulrik
 

Kontakt os