Hirtshals Havn, Færgeleje 4

2019-06-28
image_pdfimage_print

Så har der været aflevering på første etape af ombygningen af Færgeleje 4. Etape II starter op til oktober.

A1 Consult på Studietur

2019-06-24
image_pdfimage_print

Vi har været på en spændende studietur i Nordjylland. Vi startede i Lemvig hvor vi hørte om klimasikring og fik rundvisning på havnearealerne. Derefter gik turen til Hanstholm, hvor vi hørte om deres store havneudvidelse, og var rundt på byggepladsen. Næste stop var Hirtshals Havn var vi også heldige at få oplæg og rundvisning bla. ved det nye færgeleje 4. Herfra gik turen videre til Skagen, hvor vi så deres nye Krydstogtkaj, Solnedgangspladsen samt nye høfder i Gl. Skagen (se foto)

Kalundborg Vesthavn

2019-06-04
image_pdfimage_print

Vi har haft del aflevering på renoveringen af Kalundborg Vesthavn, Etape I. Havnearealerne er tilgængelig hen over sommeren for offentligheden, og projektets Etape II starter op igen til efteråret.

Bjørnø

2019-05-29
image_pdfimage_print

Etableringen af et nyt molehoved på Bjørnø, er startet som et skitseprojekt, og vi nærmer os nu detailfasen.

Gl. Skagen, Kystsikring

2019-05-01
image_pdfimage_print

Vi har haft aflevering på høfderne ved Gl. Skagen, og det er tydeligt at se at høfderne har den ønskede virkning.

Egense Lystbådehavn

2019-04-24
image_pdfimage_print

Vi har haft aflevering på renoveringen af Servicekajen på Egense Lystbådehavn. Projektet indeholder bl.a. en ny spuns, opfyldning af bagareal samt kajkant med betonunderlag forberedt til kran.

Hirtshals Havn

2019-04-22
image_pdfimage_print

Det nye ombyggede færgeleje 4 i Hirtshals er taget i brug ifb. med Fjordlines sæsonstart. Færgelejet er projekteret efter Fjordline’s nye katamaran som tages i brug næste år, og pt. er der etableret en midlertidig rampe som kan servicere denne sæsons færger.

Kalundborg Havn

2019-04-17
image_pdfimage_print

Renoveringen af havnefronten ved Havneparken i Kalundborg pågår, og etableringen af den store opholdstrappe begynder at tage form. Projektet er opdelt i 2 etaper, hvor Etape I er forventet afsluttet 1/6 2019, og Etape II starter op 1/10 2019.

Randers Havn

2019-02-18
image_pdfimage_print

I forbindelse med udvidelsen af Randers Havn, arbejder A1 bl.a. på udbudsmateriale til etablering af en bro over trykledninger. A1 forestår afholdelse af licitation.

Gisseløre Lystbådehavn

2019-01-22
image_pdfimage_print

Renoveringen af den eksisterende mole på Gisseløre Lystbådehavn er i fuld gang og forventes klar til aflevering medio februar.