A1-Consult kontor

Vi gør en forskel der, hvor land møder vand

A1 Consult er en ingeniørvirksomhed, som skaber løsninger der, hvor land møder vand. Vi tager afsæt i tal og teknik. Men i bund og grund er vi mest optagede af mennesker, forretningsudvikling og miljø. 

Som ingeniører tænker vi traditionelt realistisk. Samtidig dyrker vi teknik, kreativitet og design. Derfor tænker vi ikke blot kajer, stenmoler, klimasikringer, materialer og geoteknik. Vi ser altid mere. Løfter os op og tager helikopterperspektivet, hvorfra vi kan se rekreative områder, indgange til byer og effektive arbejdspladser. Uanset opgave har vi altid blikket rettet mod at skabe resultater gennem nærhed og den personlige relation til vores kunder.

Vi står bag:
Ser ind i fremtiden og arbejder med helheden

Vi udforsker, udfordrer og udvikler altid løsninger, hvor hele værdikæden er tænkt ind. Så grænseflader indgår i helheden, og løsningerne kan fungere i hverdagen, forretningen og fremtiden.

Med en plads i gamet i mere end 20 år ser vi, at der er sket en forandring. At havne i dag er forretninger med ambitioner og mål. Miljøer, hvor mennesker arbejder, lever og er. At klimaforandringerne kalder på mere kystsikring. At anlæg og byggerier skal være mere bæredygtige.

Den udvikling er vi klar til, og vi står stærkt. Fordi vi ved, hvad det vil sige at sætte sig i bygherrens sted, tage ansvar, samarbejde med bygherrens kunder og følge et projekt helt til dørs. Derfor vil vi også i fremtiden skabe helheder, der fungerer for mennesker der, hvor land møder vand.

Se eksempler projekter her
 

Kontakt os