Havne

Som ingeniører tænker vi traditionelt realistisk. Samtidig dyrker vi kreativitet og design. Uanset, hvem vi arbejder for, arbejder vi altid med helheden og en metode, som skaber robuste havneløsninger. Lige så vigtigt er one-point-of-contact – fordi vi tror på, at et godt samarbejde også har betydning for resultatet.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan rådgive jer

Med et stærkt hold af medarbejdere rådgiver vi i alle havneprojektets faser lige fra forundersøgelserne til projektering, hovedentrepriseudbud og tilsyn i udførelsesfasen.

Vi har en lang erfaring med teknisk support, projektledelse, byggeledelse og strategisk rådgivning i forbindelse med havneprojekter.

Vi står bag...

Hirtshals Færgeleje

Færgehavne som Hirtshals Havn – Færgeleje 4

Havn_Züblin Lindø Øst

Industrihavne som Odense Havn – Lindø Østterminal med bagarealer

Kopi af Luft_8

Lystbådehavne som Skovshoved Lystbådehavn

Vi arbejder med robuste havnekonstruktioner

Vores team består af dygtige maritime ingeniører med stor forretningsforståelse inden for både strategi, projektledelse og økonomi. Med fokus på helhedsorienteret design kan vi varetage feasibility-studier, for-, skitse- og detailprojektering. Vi kan også indgå som uvildig sparringspartner og yde specialistrådgivning i større projektorganisationer.

Vi rådgiver i
forbindelse med:

A1 Consult

Forhold du skal være særlig opmærksom på

Hør mere om,
hvordan vi kan
rådgive jer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores metoder, tankegang og de projekter, vi har været med på.

Ulrik Max Jørgensen
Indehaver – Senioringeniør

2216 6653
uj@a1consult.dk