Kyst- og
klimasikring

Hos A1 Consult er vi specialister i området, hvor vand møder land. Derfor er kyst- og klimasikring et vigtigt arbejdsområde for os. Området hører til blandt de store klimaudfordringer, og vi har stærke kompetencer inden for strategisk rådgivning, projektering, teknisk support, projektledelse, tilsyn og byggeledelse.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan rådgive jer

Vi har viden og erfaring til at byde ind med robuste løsninger, der sikrer kysterne. Og det ligger os på sinde at være med til at begrænse konsekvenserne af klimaforandringerne. Vores team består af dygtige maritime ingeniører med stor forretningsforståelse inden for såvel økonomi som strategi.

Vi står bag...

Kyst-og-klimasikring-Moe.Danica Ejendomme

Tuborg Syd – Kystindfatninger og fundering af ny bydel ved Tuborg Havn

Lemvig-Bedding

Lemvig Kommune – Klimasikring af havn og by

12 - DJI_0225 Gl.Skagen

Gl. Skagen – Kystsikring af kysten ved høfde anlæg, Klitfodssikring af klitterne mod byen og Solnedgangspladsen i form af billedhugger Ingvar Cronhammers Solskive

Vi byder ind på komplicerede projekter

Vi tilbyder strategisk rådgivning for projektledere, tekniske direktører eller hele afdelinger, der har behov for teknisk bistand i forbindelse med et kompliceret kyst- og klimaprojekt. Vi rådgiver også på projektforløb, som er kørt fast eller løbet af sporet.

Vi rådgiver i
forbindelse med:

A1 Consult

Forhold du skal være særlig opmærksom på

Hør mere om,
hvordan vi kan
rådgive jer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores metoder, tankegang og de projekter, vi har været med på.

Ulrik Max Jørgensen
Indehaver – Senioringeniør

2216 6653
uj@a1consult.dk