Velkommen til Rune Christensen

“Det er medarbejderne, der skaber værdi”

Da Rune Christensen den 1. november satte sig i stolen som senior specialist og partner hos A1 Consult, var det med en stor faglighed og blik for vigtigheden af at have et robust hold.

 

Mere end 14 års erfaring som senior chefkonsulent i Rambøll og 10 års erfaring som ekstern lektor på Aarhus Universitet gør, at Rune Christensen kommer med en dyb faglighed inden for geoteknik og havnekonstruktioner. Han er derfor med til at styrke holdet hos A1 Consult, og der er stort set ingen af hverdagens opgaver og fagdiscipliner, han ikke kan varetage.

– Jeg glæder mig til at komme i gang med de mange spændende projekter, siger Rune.

 

Som partner og en del af ledelsen vil Rune være med til at sætte retningen for A1 Consults fremtid. En kendt rolle, hvor han har et skarpt fokus på, at medarbejderne er virksomhedens vigtigste værdi.

– Det vigtigste bliver, at vi fortsat er fagligt robuste og kan tiltrække endnu flere gode medarbejdere. Vi skal holde fast i det gode arbejdsklima med et harmonisk team, hvor alle arbejder med opgaver, hvor de kan sætte deres kompetencer i spil. Så de bliver motiveret og kommer hjem som hele mennesker, lyder det fra Rune.

 

Kender holdet og kulturen

Allerede inden Rune startede, havde han et godt indtryk af A1 Consult. Ikke blot gennem samtalerne med A1 Consults indehaver, Ulrik Max Jørgensen.

– Jeg kender flere af de ansatte, som jeg har undervist på Aarhus Universitet, fortæller han og nævner, at han bibeholder jobbet som ekstern lektor.

 

Med sit kendskab til A1 Consult ved han, at hans holdning til det gode arbejdsklima og medarbejderne som værdi er helt i overensstemmelse med kulturen hos A1 Consult. Særligt får han øje på fællesskabet, hvor medarbejderne sparrer med hinanden og arbejder tæt sammen med kunderne. Vigtigt, når man er en stærk spiller inden for bygherrerådgivning, havne, tilstandsvurderinger, geoteknik- og anlægskonstruktion samt kyst- og klimasikring.

– Derfor skal vi fortsat gøre en indsats for at bevare den harmoniske arbejdsgruppe, hvor folk er glade for at gå på arbejde, siger Rune.

 

Bor tæt på

Blot syv minutter fra A1 Consult – og i cykelafstand – har Rune sin bopæl i Randers’ nordvest kvarter. Her bor han sammen med kæresten, sønnen på syv måneder og hunden Fru Jensen. Med den korte afstand sparer Rune 1,5 times køretid hver dag, så han får endnu mere tid til at være sammen med familien og også at gå i fitness og tage en svømmetur.