Henrik Therkildsen

Vi er på en spændende rejse

I marts 2021 blev Henrik Therkildsen ansat som økonomichef i A1 Consult. En nyoprettet stilling, hvor opgaverne tidligere havde ligget hos indehaver Ulrik Max Jørgensen.

Netop det, at jobbet som økonomichef var en nyoprettet stilling, gjorde en forskel for Henrik, som indgår i A1 Consults nye partnergruppe. For ham betyder det nemlig noget at være med til at præge udviklingen og skabe fremdrift i den virksomhed, han er en del af.

– Hvis der i stillingsopslaget havde stået, at jeg blot skulle afløse en tidligere økonomichef, er jeg ikke sikker på, at jeg havde søgt jobbet, siger Henrik med et smil på læben.

 

Som uddannet revisor og med mange års erfaring som controller og økonomichef er det ingen hemmelighed, at Henrik er en mand, der har fokus på tallene. For ham handler det om at få de rigtige tal frem og så bruge data.

– Rapportering og muligheden for at analysere. Det er det, man kan bruge tallene til. Så man får bedre overblik og skaber mere effektivitet i hverdagen. Her er jeg med til at udvikle og sætte mit præg på tingene, og det er det, der er spændende, lyder det fra Henrik.

 

Flere til at løfte opgaven

Med Henriks interesse i at præge A1 Consult på den videre rejse, er det oplagt, at han er en af tre nye partnere i virksomheden. Og han ser, at rejsen forude blot bliver endnu mere spændende.

– Der er masser af muligheder for at skabe forandring især nu, hvor vi i en ny partnergruppe bliver flere til at tage fælles beslutninger og løfte opgaven, mener Henrik.

 

Han peger på, at marked og tidens udfordringer kalder på forandringer og en særlig indsats. Her skal A1 Consult fastholde kunderne ved fortsat at være eksperter og tætte rådgivere, som gør en forskel for mennesker, hvor land møder vand. Og der er ifølge økonomichefen flere muligheder for vækst.

– A1 Consult har arbejdet med kyst- og klimasikring i mange år. Men nogle gange overrasker verden, og tingene går hurtigere, end vi forventede. Sådan er det netop i forhold til kyst- og klimasikring, siger han og nævner også bæredygtighed, som et af de vigtige områder, hvor man som rådgivningsvirksomhed skal bidrage ved at rådgive kunderne til at træffe de rigtige valg.

 

Privat bor Henrik i Viborg med sin kone og parrets tre børn. Ombygningen af en dejlig villa lige ned til Nørresø fylder en del. Men mountainbiken og løbeture får også lov at fylde.