Velkommen til Søren

Der skal være kvalitet, faglig udvikling og arbejdsglæde hver dag

Sådan lyder meldingen fra Søren Steen Møller, der fra 1. november 2022 er ansat som kontorchef og projektchef i A1 Consult.

Som en del af ledelsen i A1 Consult bliver personaleansvar Sørens vigtigste opgave. En opgave, han har en solid erfaring med og en klar holdning til.

– Det skal være rart at møde ind hver dag. Man skal komme frisk og frejdig og gå hjem igen lidt mere træt, men med en følelse af at have bidraget og have lært noget, lyder det fra Søren, der får en vigtig rolle i både at rekruttere nye medarbejdere og sikre, at alle er glade, tilfredse og hele tiden lærer noget.

 

Både enkelt og kompliceret

I A1 Consult har vi et stort fokus på den indsats, vi sammen gør som et samlet hold, der sparrer med hinanden. Netop for at kunne lykkes godt som et hold, ser Søren, at flere værdier skal i spil. Den enkelte skal være tro mod sig selv og være åben og ærlig, som allerede er en velkendt tilgang for alle. Både enkelt og kompliceret, men noget der sikrer, at man har en god arbejdsrelation og et godt fundament.

– Når man er bevidst om, hvad man lærer, og hvordan man udvikler sig, giver det en faglig stolthed og en bevidsthed – også om, hvordan man kan bidrage og påvirke samfundet. Og for mig er det bare godt at se kolleger, der udvikler sig og bliver virkelig dygtige, lyder det fra Søren.

 

Kommer med en lang erfaring

Med sig i bagagen har Søren en lang erfaring fra stillinger hos bl.a. Rambøll, Aarsleff og COWI. Ud over ledelse har han gennem årene arbejdet med et bredt felt af geotekniske ydelser som bl.a. feltundersøgelser, projektering, tilsyn og bygherrerådgivning. Kompetencer han i A1 Consult kommer til at sætte i spil som projektchef, hvor han bliver tilknyttet flere strategiske projekter.

Søren kender udmærket A1 Consult som en spiller i markedet og ser, at opgaverne grænser tæt op ad, hvad han har lavet før. Og også kemien passer.

– Da Ulrik Max Jørgensen og jeg begyndte drøftelserne om samarbejde, kunne jeg med det samme mærke, at vi var på bølgelængde både menneskeligt og fagligt. Jeg er med på forretningsmodellen og værdsætter friheden til at tage ansvar, som de ansatte har, fortæller Søren, som glæder sig allermest til at lære holdet at kende.

 

Privat bor Søren på Mols med sin hustru og tre børn. Han er glad for både vinterbadning, kajak og undervandsjagt. De lokale fællesskaber i foreningslivet samt fælles nyttehaver og dyrehold udgør en stor del af fritiden. Endelig fylder ture på mountainbike og racercykel en del, hvor sidstnævnte ikke mindst bliver brugt til pendling. Tidligere har Søren taget turen til arbejdet i Aarhus et par gange om ugen, og han forventer at gøre det samme til Randers – dog nok mest om sommeren.

 

Byd Søren velkommen, når du møder ham.