Emil N. Simonsen

Emil N. Simonsen
Civilingeniør – Seniorprojektleder
2083 3668
es@a1consult.dk

Emil er uddannet civilingeniør med speciale i havnekonstruktioner, geoteknik og byggeledelse fra Aalborg Universitet i sommeren 2013.

Motivationen for en karriere som ingeniør kom ikke fra familien i Odense, som består af mor og far, der begge er tandlæger, to storebrødre henholdsvis jurist og kandidat i politik og administration, samt en storesøster, som er læge.

Emil hævder med stolthed, at han er den eneste i familien, der har fået en reel naturvidenskabelig uddannelse, hvilken han altid har drømt om at bruge til at skabe struktur og orden i ledelse af anlægsprojekter.

Han har ligesom mange andre danske børn bygget med Lego og mener, at karrieren på dette felt toppede omkring 10-årsalderen, netop fordi drengedrømmen ikke var at bygge broer eller huse. Nej, drømmen var at få tid og økonomi i anlægsprojekter til at gå op. Det var selve byggeledelsen, processen i projekterne, der var spændende og interesserede ham.

I løbet af studiet fandt han dog ud af, at han i en ren byggeleder-funktion ville komme til at savne regnedelen, derfor søgte han målrettet efter stillinger, der kombinerer disse to elementer. Heldigvis matchede jobbet hos A1 perfekt Emils karrieremæssige ønsker, og han tiltrådte en nyoprettet stilling i februar måned 2014.

Nu hvor han er landet på den rette hylde, er hans drøm, ’at blive god til det man laver’, hvilket han er i fuld gang med at udleve.

”Det er sjovt at være med i et anlægsprojekt fra start til slut, som jeg allerede har haft fornøjelsen af på flere mindre sager – fx en ny kajstrækning i en lystbådehavn i Nyborg. Tilsvarende er det sjovt at være en del af noget større. Her er udvidelsen af Skovshoved Havn et godt eksempel, hvor vi qua A1’s størrelse alle kan følge med i status og overskue projektet. Ikke mindst er det fedt, at miljøet i A1 er uformelt, og at man bare lige kan tage en snak med Ulrik.” – civilingeniør og projektleder Emil Nørgaard Simonsen, A1 Consult.

Emil bor i Randers med sin kæreste og deres fælles 3 børn. Ud over den daglige motion, når han cykler til og fra arbejde, dyrker han et par gange om ugen crossfit og arbejder på at genoptage spejderlivet som Blå Spejder, hvilket har været sat på standby i studietiden.

Emil N. Simonsen

- Kort og godt