Henrik Lundorf Nielsen

Henrik_Lundorf_A1_Consult
Civilingeniør – Projektdirektør
2257 5343
hln@a1consult.dk

Henrik er civilingeniør med speciale i anlægskonstruktioner og geoteknik fra Aalborg Universitet, 1992. Igennem nu mere end 30 år i faget har Henrik høstet erfaring som både entreprenør, rådgiver og bygherre. De sidste 20 år har været indenfor vindmølleindustrien, hvor Henrik har arbejdet med fundamenter for vindmøller – både onshore og offshore.

Henrik er rundet af ingeniørfaget. Han voksede op i Støvring i Himmerland, hvor hans far og mor drev deres eget rådgivende ingeniørfirma, så tiden med regnestok og lystryk, kan Henrik godt huske. Også Henriks storebror er ingeniør – æblerne er ikke faldet langt fra stammen.

Henrik har med sit arbejde været en del omkring på jordkloden – med udstationeringer i England og Frankrig, samt projekter i blandt andet Canada, Australien og Japan foruden Europa. Her er det blevet til både bro-, vej og vindmølleprojekter.

Henrik er bidt af fodbold – og det har smittet af på hele familien, hvor både hustruen Birgitte, de to døtre Melissa og Matilde samt sønnen Frederik alle er aktive fodboldspillere – på lidt forskelligt plan. Til dagligt tager Henrik cykelturen fra hjemmet i Hadsten til A1 Consult – en cykeltur hvor der er tid og luft til at reflektere over dagens udfordringer.

Henrik Lundorf Nielsen

- Kort og godt