Irene Ravn Andersen

Irene Ravn Andersen
- kort og godtin short

Irene er uddannet cand.arch. med speciale i bygningsarkitektur, fra Arkitektskolen i Aarhus, hvor hun blev færdig i januar 2005.

Interessen for arkitektur og det kreative ligger naturligt til familien, hvor faren er bygningsingeniør og moren er håndarbejdslærer, og hvor musik og kreative projekter var en del af hverdagen. Irene kommer fra Hammel i Midtjylland, hvor hun er vokset op med sine to yngre søstre.

Irene blev student i 1996 fra den internationale linje på Købmandsskolen i Aarhus, hvor sprog og servicefagene havde særlig interesse. Siden hen blev de kreative evner styrket på Ask Højskole, hvor hun deltog i samtlige kreative fag og derefter på en grafisk daghøjskole.

Efter arkitektskolen har Irene arbejdet hos mindre tegnestuer og hos Arkitektfirmaet C.F. Møller A/S hvor hun stor erfaring med team arbejde i teams.

Som arkitekt er Irenes fokus helhedsorienteret. I et projekt sigter hun mod en god visuel oplevelse f.eks. i form af et godt samspil mellem nyt og gammelt, enkle linjer, detaljer og materialer. Hun er opmærksom på bygherres ideer, behov og ønsker og formår at omsætte det til konkrete løsninger, i tæt samarbejde med A1 Consults dygtige ingeniører.

Irene bor i Randers med sin mand Martin og deres to børn, Nanna og Mads. Familien nyder at have byens muligheder i nærheden, og Vorup Enge og naturen i ”baghaven”.