Jonas Ammitzbøll Kristensen

Jonas Ammitzbøll Kristensen
Ingeniør – Projektleder
2233 4445
jak@a1consult.dk

Jonas er uddannet diplomingeniør med speciale i geoteknik fra Aarhus Universitet i sommeren 2018. Som bachelorprojekt lavede han under overskriften ”Parameterfremstilling – Udrænet forskydningsstyrke” en lang række laboratorieforsøg. Det gav ham en dybere forståelse for, hvordan man kommer frem til de parametre, der bruges i de geotekniske beregninger.

På Mols, hvor Jonas er opvokset, gik fritiden med forskellige aktiviteter som fodbold, badminton og søspejder. Forældrene købte på et tidspunkt sammen med nogle venner en Drabant 22, som fik hjemme i Skødshoved Havn, og derfra gik de fleste weekender med sejlads i Aarhusbugten og til de nærmeste øer. Sommertogterne gik til Sverige og Norge samt de hjemlige havne i hele landet.

Jonas ville gerne lave noget med sine hænder og blev udlært bådebygger i Aalborg. Han savnede dog matematikken fra skolen og søgte derfor andre veje. I første omgang gik turen til Kongeskibet Dannebrog, hvor han var værnepligtig i 2012. Et forløb der gav en masse oplevelser – blandt andet kunne han opleve OL i London på tætteste hold.

Herefter gik turen imod Aarhus og ingeniørstudiet. På studiet faldt kærligheden på de geotekniske konstruktioner, og ved A1 Consult kombineres det på fornemmeste vis med den livslange forkærlighed for det maritime miljø.

Jonas bor i dag med sin hustru Cecilie og deres to børn i Thorsager.

Jonas Ammitzbøll Kristensen

- Kort og godt