Kalle Lundum Lund

Kalle Lundum Lund_A1 Consult
Studentermedhjælper

Kalle er student fra HTX Tradium Randers, hvor han har fået en solid forståelse for teknologi og naturvidenskab. Selvom Kalles faglige baggrund muligvis ikke straks ruster ham til avancerede beregninger og dybdegående ingeniørarbejde, er Kalle ivrig efter at lære og udvikle sig i et arbejdsmiljø, der giver ham mulighed for at anvende og udvide sine kompetencer inden for ingeniørfaget.

I fritiden finder man ofte Kalle i skoven, hvor han cykler for at nyde naturen og udfordre sig selv fysisk. Musik spiller også en stor rolle i Kalles liv, og han elsker at fordybe sig i at spille guitar.

En anden passion, Kalle har, er at udvikle spil. Kalle nyder at udforske kreative måder at kombinere teknologi og underholdning på og at skabe virtuelle verdener, hvor andre kan få en sjov og engagerende oplevelse.

En betydningsfuld del af livet er kæresten, Karoline. De deler mange interesser og bruger meget tid sammen, uanset om det er at udforske nye steder, se film eller bare nyde hinandens selskab.

Kalle ser frem til at bidrage til A1 Consult ved at anvende sine kompetencer og lidenskab inden for teknologi og ingeniørarbejde. Sammen med hele team A1 her ser han frem til at lære, vokse og bidrage til spændende projekter.

Kalle Lundum Lund

- Kort og godt