Nikolaj Birkedal Nielsen

Nikolaj Birkedal Nielsen
Specialist – Geotekniker
2097 0068
nbn@a1consult.dk

Nikolaj er uddannet diplomingeniør med speciale i geoteknik fra Aarhus Universitet i sommeren 2015. Hans afsluttende opgave omhandlede en forsøgsopstilling på Randers Havn, som havde til formål at undersøge negativ overflademodstand på betonpæle.

Havneprojekter har Nikolaj blandt andet stiftet bekendtskab med i sit praktikforløb i Dubai. Nikolaj har ligeledes været involveret i et større havneprojekt i Stockholm. Interessen for havneprojekter har varet ved, og derfor valgte han i 2017 at skifte til A1 Consult.

Før skiftet til A1 Consult, har Nikolaj arbejdet i en infrastrukturafdeling, hvor han har arbejdet på sager som ”Aarhus Letbane”, ”DNU. Det Nye Universitetshospital” og ”Holstebromotorvejen”. Nikolaj har blandt andet erfaring med geotekniske undersøgelser, projektering af byggegruber, geoteknisk tilsyn og pæle m.m.

Forud for ingeniøruddannelsen har Nikolaj arbejdet som jord-/betonarbejder og landmand, efter han havde færdiggjort studentereksamen på HTX i Herning. Den praktiske erfaring supplerer hans tekniske viden, og har givet Nikolaj gode alsidige kompetencer.

Nikolaj bor i dag sammen med sin kæreste Louise og deres søn Erik og datter Alice.

Nikolaj Birkedal Nielsen

- Kort og godt