Rune Christensen

Rune Christensen_A1 Consult
Senior specialist – Partner
5434 4990
ruc@a1consult.dk

Rune har specialiseret sig i geoteknik og fundering igennem næsten to årtier. Interessen blev grundlagt på Aalborg Universitet, hvor han startede i 2003. Efter 5 lærerige år på skolebænken blev Rambøll det næste stop. I det daglige fungerede Rune som fagleder af projektleder af on- og offshore projekter af alle slags og alle størrelser.

I årene ved Rambøll blev Runes færdigheder skærpet og dækker i dag alle faser i byggeprocessen fra idé til færdigt projekt. Projekterne dækker over store infrastrukturprojekter, havneprojekter og konstruktionsprojekter.

Sideløbende med projekterne har Rune været tilknyttet Aarhus Universitet i 10 år som lektor, hvor undervisningen primært har været indenfor for det geotekniske felt på både bachelor- og kandidatniveau.

Efter mere end 14 år kom tiden til et naturligt skifte, og arbejdspladsen er nu hos A1 Consult i hjembyen Randers. Muligheden for at indgå i en fasttømret afdeling med gode grundlæggende værdier og solide kompetencer var altafgørende for valget.

Udenfor A1-kontoret deler Rune hus med sin kæreste Malene, deres lille søn Frederik hunden Fru. Jensen på 7 år. Praktiske gøremål med hammer og mejsel, og større eller mindre byggeopgaver i huset fra 1932 bliver taget med et smil.

Dagligdagen bruges som regel i hjemmet og når tiden tillader det, er en tur med vennerne at foretrække – turene går gerne til landskampe i parken, Hjallerup marked og herreture med kortklubben. Når der rigtig skal pustes ud, bruger familien gerne weekenden i deres ferielejlighed i Hirtshals, hvor der er plads til at tænke de store tanker, og hvor stranden, havet og byen nydes.

 

Rune Christensen

- Kort og godt