Bygherrerådgivning

I A1 Consult arbejder vi altid med helheden. Som bygherrerådgivere har vi overblik og tager ansvar for, at et hvert projekt bliver drevet fremad. Både i bestyrelseslokalet og på havnen. Og vi slipper ikke projektet, før vi har en løsning på bordet, der afspejler bygherrens behov.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan rådgive jer

Byggeherrerådgivning er altid individuel. Udvikling, konceptvalg og er målrettet det konkrete projekt. Under hele processen har holdet hos A1 Consult altid en tæt dialog med bygherren og afstemmer arbejdet efter indhold, kvalitet, funktion, teknik og økonomi.

Vi står bag...

Hirtshals Havn – Hirtshals Masterplan for en ny havneudvidelse

Samsø Kommune – Ballen Færgehavn

Aabenraa.Havn.Visualisering.Fase I_5

Aabenraa Havn – Masterplan for Aabenraa Havns langsigtede udvikling

Vi tager ansvaret for overblik og fremdrift

Med en lang erfaring hos A1 Consult ved teamet, hvad det vil sige at sætte sig i bygherrens sted. Derfor kan vi tage ansvar, samarbejde med bygherrens kunder og følge et projekt helt til dørs. Som bygherrerådgiver​ sikrer vi ”value for money” i alle projektets faser og afdækker alle grænseflader inden for den opstillede budgetramme. Og så tager vi det altid som en selvfølge at tænke tid, miljø og design ind som en del af den samlede løsning. Det vil sige, at vi gør dit projekt bygbart.

Vi rådgiver i
forbindelse med:

A1 Consult

Forhold du skal være særlig opmærksom på

Hør mere om,
hvordan vi kan
rådgive jer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores metoder, tankegang og de projekter, vi har været med på.

Ulrik Max Jørgensen
Indehaver – Senioringeniør

2216 6653
uj@a1consult.dk