A1-Consult luftfoto

Alle kunder er A-kunder

Med fokus på havne, kystsikring, geoteknik og bygherrerådgivning sætter vi vores præg. På lystbådehavne, erhvervshavne, færgehavne, der forbinder Danmark og EU med lande, der ligger udenfor.

Vi bliver inviteret med ind i projekter omkring klimasikring, vandkants- og byudvikling. Alene og gennem vores netværk med eksempelvis arkitekter, kommuner, udviklere, og entreprenører, som også er uundværlige kunder hos os.

Uanset, hvem vi arbejder for, arbejder vi altid med helheden, helikopterperspektivet og en metode, som skaber en sikker grænsefladeafdækning, robuste løsninger og giver kunderne kvalitet og merværdi for pengene. Med en plads i markedet siden 2007 har mange af vores kunder efterhånden været med i mange år. Ikke en tilfældighed, men et resultat af, at vi værdsætter lange og tillidsfulde relationer, hvor vores værdier er nøglen.

 Vil du høre mere om metode og værdier. Kontakt Ulrik her.

Vej og tilkørsel

ZÜBLIN, LINDØ OST

Den tekniske betegnelse for terminaltypen er OST: Offshore Supply Terminal, som angiver et område konstrueret til tunge emner på både

Se case »
RANDERS HAVN, NY VEJ

RANDERS HAVN, NY VEJ

I forbindelse med Randers Havns fremtidige udflytning mod øst ønsker Randers Havn, at etablere en ny vej, som forbinder Tronholmen

Se case »